Wechsel in der Geschäftsleitung

2007. 02. 20.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. társasági taggyűlése döntésének értelmében Rozman Richárd (39) az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyekért felelős új ügyvezető igazgatója.

Az új igazgató 2007. március 1-jétől veszi át a terület vezetését. Rozman korábban a Philips Magyarországnál Magyarországért, Ukrajnáért és Kínáért volt felelős személyügyi vezető. Elődje, Olaf Kupke (46) több mint két sikeres év után tér vissza az AUDI AG-hoz. Ez idő alatt alapította meg a vállalat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel és a győri Széchenyi István Egyetemmel közösen az Audi Hungaria Intézeteket. Az elmúlt években kezdődött el a német nyelvű iskolai oktatás a megyeszékhelyen. Kupke jelentősen hozzájárult az Audi Hungaria kompetencia erősítéséhez, különösképpen a szerszámgyártás és a műszaki fejlesztés területén.

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. az AUDI AG száz százalékos leányvállalata. A győri székhelyű Audi Hungaria az Audi és a Volkswagen Konszern központi motorgyára. Itt gyártják az Audi TT Coupé és Roadster modelleket is az anyavállalattal kooperációs együttműködés keretében. Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb exportőre, valamint egyike az ország legnagyobb árbevételt elérő vállalatainak.
 

Zurück zur vorherigen Seite

Kontakt

Addresse
AUDI HUNGARIA Zrt.
9027 Győr, Audi Hungária út 1.

Eingetragen im Handelsregister beim Handelsgericht am Gerichtshof von Győr
Handelsregisternummer
Cg. 08-10-001840
Telefon
+36 96 66 1000
+36 96 66 1001



Unsere aktuellen News können Sie auf der News-Seite nachlesen.

Bei weiteren Fragen steht Ihnen unsere Presseabteilung gerne zur Verfügung.

Kontaktvordruck